Aperitius d'escopinyes amb formatge
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Una llauna d'escopinyes
- Una llimona
- Formatge fresc
Elaboració
Posem el formatge en un bol juntament amb el suc de la llimona i les escopinyes molt escorregudes, ho remenem tot perqué es barregin els ingredients, i ja está.
Ara només tindrem que omplir.
Notes
Jo he fet servir vol-au-vent i torradetes molt primes, també es pot fer amb pa torrat molt prim en forma quadrada.
Es un plat que no es pot tenir preparat amb massa temps d'antelació, ja que el formatge, humiteixa molt.
Els petits de la casa poden ajudar a preparar-ho.
També es pot fer amb musclos. Agafem una llaune de musclos, amb el suc i tot....abans treurem el "fregall", o passem per el Pimer, i ja tenim una pasta cremosa per omplir els vol-au-vent.
De cara al bon temps, es un aperitiu diferent.
Etiquetes: Aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3462 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.