Truita de formatge Brie amb melmelada de maduixa
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una cuña de formatge Brie.
- Un o dos ous per cap (segons es vullgui de gran la truita)
- Melmelada de maduixa.
- Una llesca de pa de motllo sense crosta , torrada.
- Sal
- Oli
1 racions
Elaboració
Tallem el formatge ,amb pell , en tires de 1/2 cm de gruix , aproximadament i de la llargada i amplada del formatge.Batem els ous , amb un polsim de sal. I posem a foc mig una paella amb una cullereta d'oli .Tirem els ous batuts , i cuan cualli per sota , afegim al damunt les llenques de formatge al gust.Enrotllem la truita , i cuan sigui al punt la posem al plat.Tallem el pa , en dos triangles i els posem a cada costat de la truita , i afegim una cullerada de la melmelada , al damunt , o al costat fent una llagrima.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2037 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.