Mil fulls de mousse de cabrales i tomàquet

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Ingredients:

  • Pasta de full
  • Melmelada de tomàquet
  • Pinyons
  • Formatge de cabrales
  • Tomaquets xerris
  • Alfàbrega.

Per a la mousse:

  • 100 gr.de formatge cabrales
  • 50 gr. de nata del 32%
  • Un pessic de sal
  • Pebre del molinet.

4 racions

Elaboració

Per fer la mousse de cabrales:

Escalfeu els ingredietns en un cassó fins que bullin. Coleu-ho i refredeu-ho. Al cap d'unes hores, munteu-ho com si fos nata.
Estireu la làmina de full amb farina. Un cop estirada talleu-ne làmines de 4 x 8 cm. aprox.
Enforneu la làmina entre dos papers i amb una altra safata al damunt, per evitar que s'infli, 10 min. a 190ºC. Reserveu.
Torreu lleugerament uns pinyons.
Emplatat: En una làmina de full poseu una cullerada amb melmelada de tomàquet i a sobre, una mica de formatge esmicolat, pinyons i crema de cabrales muntada . Cobriu-ho amb una altra làmina de full, repetiu la operació i decoreu-ho amb unes rodanxes de tomàquet, cristalls de mar i alfàbrega.

30min


Recepta de cuina de Mil fulls de mousse de cabrales i tomàquet
Mil fulls amb mouse de cabrales y tomàquet
per Àngels Puntas

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3571 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: