Llaçets de pasta de full
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Sucre de canya (moreno)
8 racions
Utensilis
Corró o ampolla per estirar la pasta de full
Elaboració
Posarem al marbre una bona capa de sucre de canya, posarem a sobre la pasta de full i a sobre d'aquesta afegirem una altre capa de sucre.
Amb el corró estirem una mica la pasta de full fent una mica de força i així també farem que s'adhereixi bé el sure.
Amb un ganivet tallarem tires d'uns 2cm x 8cm (més o menys).
Cada tira l'haurem de girar de forma que faci el dibuix d'un llaç.
Enfornem amb el forn preescafat a uns 200º fins que estiguin ben daurats.
Els traiem del forn i deixem refredar a una reixeta.
20min
Notes
A l'ora d'enfornar hem de possar els llaçets ben separats ja que aquesta pasta puja bastant.
També posarem a la safata paper de forn per que no s'ens enganxin.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6934 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.