Cigrons amb gambes
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg. de cigrons cuits
- 3/4 kg. de gambes
- 2 cebes
- 1 dent d'all
- Julivert sec
- 2 o 3 fils de safrà
- 1 cullereta de pebre vermell dolç
- Oli d'oliva, sal
4 racions
Utensilis
1 Olla
1 paella
1 cullera de fusta
Elaboració
Coure les gambes en 1/2 litre d'aigua i un pols de sal.
Escorre-les i pelar-les.
En el mateix brou de les gambes bullir 10 minuts els cigrons.
Pela i pica les cebes petites
En una paella posar-hi l'oli i les cebes.
Afegeix l'all trossejat, el julivert sec, els fils de safrà i el pebre vermell dolç.
Remanar-lo molt bé a foc baix.
Quan el sofregit estigui fet incorporar les gambes i els cigrons amb el brou.
Rectificar la sal i deixar-los que agafin el gust del sofregit durant uns minuts.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3076 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.