Cigrons amb gambes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg. de cigrons cuits
  • 3/4 kg. de gambes
  • 2 cebes
  • 1 dent d'all
  • Julivert sec
  • 2 o 3 fils de safrà
  • 1 cullereta de pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva, sal

4 racions

Utensilis

1 Olla
1 paella
1 cullera de fusta

Elaboració

Coure les gambes en 1/2 litre d'aigua i un pols de sal.
Escorre-les i pelar-les.
En el mateix brou de les gambes bullir 10 minuts els cigrons.
Pela i pica les cebes petites
En una paella posar-hi l'oli i les cebes.
Afegeix l'all trossejat, el julivert sec, els fils de safrà i el pebre vermell dolç.
Remanar-lo molt bé a foc baix.
Quan el sofregit estigui fet incorporar les gambes i els cigrons amb el brou.
Rectificar la sal i deixar-los que agafin el gust del sofregit durant uns minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3076 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: