Croquetes de pollastre i pernil
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Croquetes
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- ¼ de pollastre rostit (o 2 potes)
- Una mica de pernil
- 100gr de farina blanca
- 50gr de maizena
- 2 rovells d’ou
- 1 litre de llet sencera
- Nou moscada sencera
- Sal i pebre
- Conyac
- Oli
4 racions
Elaboració
1.
Posem en una cassola amb oli una ceba gran trossejada a foc mig. Després baixem una mica el foc i deixem que es vagi estovant.
2.
Quan la ceba estigui ben daurada li afegim la farina i la maizena. Ho remenem fins que es torri. Si cal hi afegim una mica d’oli per remenar-ho.
3.
Un cop veiem que la massa està daurada hi afegim un litre de llet sencera. Es ratlla una mica de « nou moscada », pebre, un rajolí de conyac i una cullerada petita de sal. No deixem de remenar perquè no s’enganxi.
4.
Al cap de poc hi afegim el pollastre picat i seguim remenant uns minuts més. Des de que es posa el pebre fins que estan fetes les croquetes han de passar uns 7 minuts. Una mica abans d’acabar hi posem 2 rovells d’ou i rectifiquem si cal de pebre, sal i “nou moscada”(aquesta és millor que estigui sencera i la ratllem nosaltres).
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2423 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.