Croquetes de pollastre i pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ¼ de pollastre rostit (o 2 potes)
  • Una mica de pernil
  • 100gr de farina blanca
  • 50gr de maizena
  • 2 rovells d’ou
  • 1 litre de llet sencera
  • Nou moscada sencera
  • Sal i pebre
  • Conyac
  • Oli

4 racions

Elaboració

1.
Posem en una cassola amb oli una ceba gran trossejada a foc mig. Després baixem una mica el foc i deixem que es vagi estovant.
2.
Quan la ceba estigui ben daurada li afegim la farina i la maizena. Ho remenem fins que es torri. Si cal hi afegim una mica d’oli per remenar-ho.
3.
Un cop veiem que la massa està daurada hi afegim un litre de llet sencera. Es ratlla una mica de « nou moscada », pebre, un rajolí de conyac i una cullerada petita de sal. No deixem de remenar perquè no s’enganxi.
4.
Al cap de poc hi afegim el pollastre picat i seguim remenant uns minuts més. Des de que es posa el pebre fins que estan fetes les croquetes han de passar uns 7 minuts. Una mica abans d’acabar hi posem 2 rovells d’ou i rectifiquem si cal de pebre, sal i “nou moscada”(aquesta és millor que estigui sencera i la ratllem nosaltres).

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: