Croquetes de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Croquetes
Típica de: Espanya → Baix Camp
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 grams de bacallà dessalat
- 2 patates
- Pebre negre
- All i julivert
- 3 ous
- Farina de galeta
6 racions
Elaboració
Arrencar el bull al bacallà, l'escorrem i bullim les patates.
Escorrem-les i guardem una mica de suc del bullit.
Barregem el bacallà esmicolat amb les patates aixafades junt amb l'all i julivert.
Afegim 2 ous a la pasta i el pebre.
Ho deixem refredar.
Fem les croquetes, les passem per pa ratllat i després per ou batut, finalment altre cop per pa ratllat.
Per acabar les fregim amb bastant d'oli a la paella.
Abans de servir-les hi tirem julivert trinxat pel damunt.
30min
Notes
Aquestes croquetes es poden acompanyar amb salsa de tomàquet, samfaina o amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5397 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.