Canelons de bolets de primavera amb salsa de ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Pel farcit"."
- 500gr de bolets primavera com carreroles , moixerons, ceps etc.,100 gr d'espinaques tendres, unes llesques de pa de motlle un got de llet
- Dues seves,2 alls, sal pebre i una copa de ron (facultatiu)
- Per la beixamel"."
- Llet,farina, nou moscada,formatge rallat, pebre i una picada de ceps secs.
6 racions
Elaboració
poseu amb una paella els bolets fins que deixin anar tota l'aigua arribat aquest punt afegir una mica d'óli i els
alls atroços , afegiu la llet a les llesques de pa esmicolar-les i a la paella amb els bolets incorporarem les
seves picades i quan estiguin refregides tirarem les espinaques , salpebrem tot i deixem refredar.
fem una beichamel tradicional afegint els seps picats
farcim el canelons amb la massa els posem amb una safata pel forn tiran la beichamel per sobre amb una mica de
formatge rallat i bon profit.
1min
Notes
Es ideal aprofitar l'abundancia de bolets a la primavera fer mols de canelons , congelar amb safates , queden fantàstics tan sols apunt de posar al forn
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1475 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.