Verdures a la planxa
Categoria:
Llegums i verdures
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pebrot vermell
- Pebrot verd
- Pastanaga
- Xampinyons
- Ceba
- Carbassó
- Albergínia
- Espàrrecs verds
- Tomàquets xerry
- Oli
- Sal
- All
- Pebre
Elaboració
Es netegen les verdures. Els pebrots es tallen en anelles primes, els xampinyons i albergínia es tallen a rodanxes, la ceba i el carbassó es talla a làmines, la pastanaga es ratlla a tires llargues i primes.
Es disposen a la safata del forn els xampinyons, els pebrots, els espárrecs verds, els tomàquets xerry, i el carbassó. Es posen a coure no massa a 150º controlant la seva cocció.
L'albergínia es posa a la planxa calenta i es controla la cocció ja que no tarda massa a fer-se.
La pastanaga es posa també a la planxa i es va coent, aquesta tarda una miqueta més, però es va controlant i girant que no es cremi però que quedi toveta.
La ceba es diposa en un plat per anar al microones i es deixa coure uns 8-9 minuts a màxima potència tot controlant no es cremi.
A banda es prepara un all i oli per qui vulgui poder sucar-hi les verdures.
Es disposen en una font les verdures una vegada cuites i s'hi tira una mica de sal maldon per exemple, una mica de pebre al gust i un raig d'oli.
2h 10min
Notes
Per servir es poden fer uns farcellets amb els espàrrecs verds embolcallats amb el carbassó.
Es pot menjar tan fred com calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4492 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.