Verdures a la planxa

Categoria:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pebrot vermell
  • Pebrot verd
  • Pastanaga
  • Xampinyons
  • Ceba
  • Carbassó
  • Albergínia
  • Espàrrecs verds
  • Tomàquets xerry
  • Oli
  • Sal
  • All
  • Pebre

Elaboració

Es netegen les verdures. Els pebrots es tallen en anelles primes, els xampinyons i albergínia es tallen a rodanxes, la ceba i el carbassó es talla a làmines, la pastanaga es ratlla a tires llargues i primes.
Es disposen a la safata del forn els xampinyons, els pebrots, els espárrecs verds, els tomàquets xerry, i el carbassó. Es posen a coure no massa a 150º controlant la seva cocció.
L'albergínia es posa a la planxa calenta i es controla la cocció ja que no tarda massa a fer-se.
La pastanaga es posa també a la planxa i es va coent, aquesta tarda una miqueta més, però es va controlant i girant que no es cremi però que quedi toveta.
La ceba es diposa en un plat per anar al microones i es deixa coure uns 8-9 minuts a màxima potència tot controlant no es cremi.
A banda es prepara un all i oli per qui vulgui poder sucar-hi les verdures.
Es disposen en una font les verdures una vegada cuites i s'hi tira una mica de sal maldon per exemple, una mica de pebre al gust i un raig d'oli.

2h 10min

Notes

Per servir es poden fer uns farcellets amb els espàrrecs verds embolcallats amb el carbassó.
Es pot menjar tan fred com calent.


Recepta de cuina de Verdures a la planxa

Verduretes a la planxa amb all i oli

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4574 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: