Peix amb amb amanida d'arròs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de lluç
- 200 gr. de rap
- 6 cues d'escamarlans
- 1 pastanaga
- 1 seva
- 2 tomàquets vermells i forts
- 200 gr. d'arròs de gra llarg
- 1 cabdell d'enciam
- Julivert, oli
- Salsa
- 1 ou, 1 cullereta de mostassa, mig iogurt natural, sal i pebre
4 racions
Utensilis
1 olla
1 pot mitjà
1 ganivet
1 motllo de corona
1 safata
Elaboració
Bullir l'arròs en abundant aigua amb sal durant 14 minuts, s'escorre i refresca.
En un pot apart bullir amb sal la pastanaga, la seva i el julivert, tallat tot petit, durant 15 minuts, afegir el peix i les cues d'escamarlans i bullir 10 minuts més. Quan tot sigui fred, treure les pells i les espines.
Untar un motllo de corona amb una mica d'oli, posar les cues d'escamarlans pelades al fondo, omplir.lo amb l'arròs i passats 15 minuts, desemmotllar.lo en una safata rodona.
En el forat del mig, posar les fulles d'enciam (deixar unes quantes per adornar la safata) el peix trossejat i un tomàquet palat i tallat a trossos petits.
Preparar la salsa amb els ingredients indicats un cop els hem passat per la batedora.
Tirar la salsa per sobre.
Adornar la safata amb la resta d'enciam i el tomàquet tallat en rodanxes.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2528 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.