Cuixa de be amb tomàquet fregit
Categoria:
Carns
Típica de: Regne Unit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 talls de cuixa de be gruixuts i desossats
- Sal
- Oli d'oliva
- 8 tomàquets
- All i julivert
4 racions
Elaboració
En primer lloc demanar a la carnisseria que us tallin la cuixa de be a talls gruixuts (2,5 cm aproximadament)
Treure l'os que queda al mig.
Salar i posar a la graella (tipus "le creuset")
Donar un tomb i fregir de l'altra banda.
En una paella a part fregiu els tomàquets que haureu partit per la meitat. Donar la volta i tirar la sal, l'all i el julivert. Servir dos trossos de tomàquet i el tall de be.
15min
Notes
La carn queda molt tendra. Us agradarà. Al Regne Unit les venen preparades i les mostren als aparadors. L'acompanyament és molt mediterrani, però el tomàquet o qualsevol altra hortalissa hi queda prou bé.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2822 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.