Salmó al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1.2 Kg de salmó
- 3 taronges
- Panses i pinyons
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
Demaneu que us preparin uns talls se salmó tallats a llom.
Els poseu en una safata que pugui anar a forn.
Poseu els talls de salmó a la safata.
Espremeu les taronges i aboqueu el suc a sobre dels talls de salmó.
Tireu sal i pebre al gust. Repartiu les panses i els pinyons i ja ho podeu posar al forn.
Amb uns 45 minuts a uns 180º C ja n'hi haurà prou.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10845 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.