Alberginies farcides de botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata per anar al forn

Elaboració

En primer lloc, agafem les albergínies i les tallem a lo llarg en tires d'un dit de gruix. Seguidament, les fregim amb oli, i un cop fregides, les posem a la safata del forn, de quatre en quatre. A part, fem la farsa de botifarra de perol com explico a la meva recepta, i la reservem. Seguidament, omplim la manega pastissera amb la farsa, i anem omplint tota la base de les albergínies. Després, fregim quatre llenques més, i les posem damunt de les plenes. Cobrim les albergínies amb una beixamel lleugera, ho espolsem amb formatge ratllat i hi posem uns punts de mantega perquè quedin més flonges i brillants. Seguidament ja les podem servir a taula.

30min

Notes

Si les volem fer més atractives, podem fer una salsa Aurora, que no és res més que una beixamel amb un toc de tomàquet fregit, el que l'hi dona un toc rosat que les fa diferents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se