Alberginies farcides de botifarra de perol
Categoria:
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Dues albergínies
- Formatge ratllat
- Mantega
- Beixamel no massa espessa
- Farsa de botifarra de perol
- Tomàquet fregit
Utensilis
Safata per anar al forn
Elaboració
En primer lloc, agafem les albergínies i les tallem a lo llarg en tires d'un dit de gruix. Seguidament, les fregim amb oli, i un cop fregides, les posem a la safata del forn, de quatre en quatre. A part, fem la farsa de botifarra de perol com explico a la meva recepta, i la reservem. Seguidament, omplim la manega pastissera amb la farsa, i anem omplint tota la base de les albergínies. Després, fregim quatre llenques més, i les posem damunt de les plenes. Cobrim les albergínies amb una beixamel lleugera, ho espolsem amb formatge ratllat i hi posem uns punts de mantega perquè quedin més flonges i brillants. Seguidament ja les podem servir a taula.
Notes
Si les volem fer més atractives, podem fer una salsa Aurora, que no és res més que una beixamel amb un toc de tomàquet fregit, el que l'hi dona un toc rosat que les fa diferents.
Comparteix aquesta recepta: