Calamars farcits de pernil

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola, una cullera de fusta per remenar, una picadora i un morter .

Elaboració

Primer de tot hem de tenir els calamars ben nets , despullats de les entranyes , rentats amb varies aigües; en reservem a part , les aletes i les potes; els girem i els escorrem. Piquem les aletes i les potes dels calamars junt amb el pernil i sofregim junt amb la meitat de tomata trinxada i la meitat de ceba també trinxada , sal i pebre, mes dos grans d´all .Lliguem amb pa ratllat i deixem refredar. Rellenem els calamars amb el preparat i els tanquem amb un escuradents i els fregim amb oli , i els reservem apart. En una cassola fem un sofregit amb la ceba restant i la tomata restant i quan estigui en el seu punt afegim el vi blanc i reduïm una mica. Un cop reduït el vi , afegim els calamars a la cassola i cobrim amb aigua; farem coure durant mitja hora. Mentrestant farem una picada: alls restants-julivert-ametlles torrades-pinyons-pa fregit-La diluïm amb una mica de suc de la cocció i l´afegim a la cassola. Prosseguim la cocció 10 minuts mes.
 

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se