Ous al Salmorrejo
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Aragó
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un all rallat
- Uns trossets de xoriç (xistorra)
- Sofregit de tomàquet
- Un raig de vi blanc
- Dos ous
- Dos talls de llom de porc, tallats ben prims
- Dos talls de pernil salat (petits)
- Dues puntes d'espàrrecs petits, de llauna.
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Cassoletes de terrissa individuals.
Uns estalvis
Elaboració
En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva: l'all ratllat i uns trossets de xoriç. Seguidament, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i un raig de vi blanc. Després posem: Els talls de pernil, dos talls de llom salpebrats, esclatem dos ous al damunt, com per fer-los ferrats i dues puntes d'espàrrecs. Ho enfornem a 180º, fins que veiem que tot el conjunt, és ben quallat, i ja ho podrem servir en la mateixa cassoleta, amb uns estalvis a sota.
30min
Notes
Aqquest plat, és bo servir-lho amb pa rodó de pagès.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1269 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.