Ous al Salmorrejo

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un all rallat
  • Uns trossets de xoriç (xistorra)
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Un raig de vi blanc
  • Dos ous
  • Dos talls de llom de porc, tallats ben prims
  • Dos talls de pernil salat (petits)
  • Dues puntes d'espàrrecs petits, de llauna.
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Cassoletes de terrissa individuals.
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva: l'all ratllat i uns trossets de xoriç. Seguidament, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i un raig de vi blanc. Després posem: Els talls de pernil, dos talls de llom salpebrats, esclatem dos ous al damunt, com per fer-los ferrats i dues puntes d'espàrrecs. Ho enfornem a 180º, fins que veiem que tot el conjunt, és ben quallat, i ja ho podrem servir en la mateixa cassoleta, amb uns estalvis a sota.

30min

Notes

Aqquest plat, és bo servir-lho amb pa rodó de pagès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1269 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: