Entrepà Mediterrani

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llonguet, o un tros de baguet
  • Un tros de tonyina en escabetx [Veure recepta] (també pot ser en conserva)
  • Tres filets d'anxova
  • Tres tires de pebrot vermell escalivat (també pot ser en conserva)
  • Sis olives farcides
  • Tomàquet madur
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Agafem una baguet, la tallem en dues meitats a lo llarg, i la suquem amb el tomàquet. Seguidament, posem la tonyina esqueixada en escabetx al damunt, tres filets d'anxova, tres tires de pebrot, i per acabar, les olives farcides, escampades pel damunt. A continuació tirem un rajolí del mateix escabetx per sobre, o un raig d'oli d'oliva, tapem el pa i a menjar.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2194 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: