Tripa i Peuets de xai a la Catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim : les cebes tallades a juliana, els alls aixafats i dues fulles de llorer. Seguidament, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de vi i un raig de conyac. Després, ja podem posar la tripa tallada a quadrats, i els peuets sencers. Ho remenem ben remenat, ho corregim de sal, i amb el foc ben baix, deixem que es cogui tot plegat. Mentrestant, fem una picada amb: ametlles torrades i pelades, dos alls pelats, pa fregit, una mica de julivert, i ho passem per la batedora, amb una mica d'aigua. Quan la tripa i els peuets, ja són cuits, afegim la picada i un grapat de mongetes de Santa Pau cuites, i ho deixem coure uns deu minuts més, abans de servir-ho a taula en la mateixa cassola.

1h

Notes

Si els peuets i la tripa no els comprem bullits, els haurem de bullir nosaltres amb: aigua, llorer, sal, un tros d'api, un grapat de grans de pebre negre, i un tros de ceba. Trigant una estona a quedar tendres, per això més val comprar-los ja bullits.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se