Porrusalda freda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Batedora elèctrica
Colador xinès gran
Un colador fi de mida gran
Una llengua de goma

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : els porros i les patates. Seguidament, afegim aigua(la quantitat que vulguem), Quan ja ha bullit una estona, afegim el bacallà. Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès amb l'ajuda de la mateixa batedora. Un cop colat, ho tornem a passar per un colador fi amb l'ajuda d'una llengua de goma, i hi afegim un raig de nata líquida, i una mica de nou moscada. Ho corregim de gust i sal, i ho deixem coure cinc minuts més. Ho traiem del foc, i ho posem en un atuell per anar a la nevera fins el moment de servir-ho. En el moment de servir, ho servim en escudelles individuals, i ho espolsem amb un xic de porradell ben picat pel damunt.

30min

Notes

Aquesta Porrusalda freda, és com si fós una Vichisoise, peró amb bacallà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se