Cuetes de bacallà bullides, amb verduretes
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze cuetes de bacallà dessalat
- Dues fulles de llorer
- Quatre pastanagues mitjanes, pelades
- Una ceba pelada, tallada en quatre trossos
- Una branca d'àpi, tallada en tres trossos
- Oli d'oliva
- Un tomàquet madur, tallat en dues meitats
- Aigua
- Sis patates pelades, i trencades
4 racions
Elaboració
En una olla amb quatre dits d'aigua, posem a bullir : l'àpi, el llorer, la ceba, el tomàquet, i les pastanagues, sense sal.
Quan tot plegat és cuit, afegim les patates. Quan les patates són mig cuites, incorporem les cuetes de bacallà, i deixem que coguin a foc baix.
Quan tot el conjunt és cuit, passem a servir-ho : en el centre del plat, posem tres cuetes, per comensal. Seguidament, unes patates al voltant de les cuetes, i per acabar, posem uns trocets de ceba i pastanagues. Un cop servit el plat, ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja és a punt per menjar.
40min
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1670 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.