Cuetes de bacallà bullides, amb verduretes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze cuetes de bacallà dessalat
  • Dues fulles de llorer
  • Quatre pastanagues mitjanes, pelades
  • Una ceba pelada, tallada en quatre trossos
  • Una branca d'àpi, tallada en tres trossos
  • Oli d'oliva
  • Un tomàquet madur, tallat en dues meitats
  • Aigua
  • Sis patates pelades, i trencades

4 racions

Elaboració

En una olla amb quatre dits d'aigua, posem a bullir : l'àpi, el llorer, la ceba, el tomàquet, i les pastanagues, sense sal.
Quan tot plegat és cuit, afegim les patates. Quan les patates són mig cuites, incorporem les cuetes de bacallà, i deixem que coguin a foc baix.
Quan tot el conjunt és cuit, passem a servir-ho : en el centre del plat, posem tres cuetes, per comensal. Seguidament, unes patates al voltant de les cuetes, i per acabar, posem uns trocets de ceba i pastanagues. Un cop servit el plat, ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja és a punt per menjar.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1670 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: