Fricandó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla, amb oli d’oliva, fregim: les pastanagues tallades a rodelles, els alls, farigola o sajolida, romaní, llorer i cebes. Quan tot plegat és fregit, afegim tomàquet fregit, el conyac i el vi blanc. A continuació, afegim aigua i deixem que bulli. A part, fem una picada amb: les ametlles torrades, pa fregit, alls i julivert. En una paella amb oli d’oliva, fregim els talls de carn, salats i prèviament enfarinats. Quan el contingut de l’olla és cuit, traiem les herbes, passem la batedora i ho colem. Posem el brou en una cassola i deixem que bulli. Tot seguit, afegim la carn, els pèsols i els bolets. Deixem que faci xup-xup, ho corregim de sal i seguidament, afegim la picada. Deixem coure uns deu minuts més, i ja tenim el fricandó llest per servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se