Espina de seitó fregida
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 20/30 espines d'anxova/seitó
- 80 gr. de farina
- Oli d'oliva
- Llet
- Sal
2 racions
Elaboració
Netegeu les anxoves i guardeu-ne les espines.
Deixeu les espines en remull amb llet mitja hora (així s'estovaran una mica).
Un cop passada la mitja hora, les torneu a rentar amb aigua.
Un cop rentades, les salarem una mica, abans d'enfarinar.
Les enfarinarem bé.
Escalfeu abundant oli de gira-sol en una paella.
Tirem una per veure com estar l'oli.
Fregiu les espines amb abundant oli calent.
Les heu de deixar fins que agafin aquest coloret de torrat. Llavors, les reserveu en un paper absorbent.
Serviu-les de seguida, ben calentones.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3161 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.