Gratinat de patates a la mallorquina
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Soufflé
Recepta per forn
Típica de: Espanya → ses illes
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates . 500gr
- Oli oliva
- Sobrasada 150gr
- Formatge ratllat
Elaboració
Es pelen i es bullen les patates amb sal.
un cop cuites s'corren i s'aboquen en un vol.
amb la forquilla les axafen amb un raig d'oli i les probem de sal.
les aboquem en una safata per anar al forn.
esmicolem la sobrasada per d'amunt de les patates.
posem el formatge ratllati un rajoli d'oli.
ja les tenim a punt d'enfornar, en posicio degratinador.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1940 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.