Amanida de muntanya
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 escarola
- 2 tomaquets
- 1 branquillo d'api
- Olives
- 1 ou dur
- Un grapat de bolets del temps o xampinyons
- Una mica de pernil salat, fuet i bull negre
- Oli d'oliva
- Vinagre
- Un gra d'all
- Sal
Elaboració
Es renten els tomàquets, l'escarola i l'api.
En la safata de servir es col·loquen els ingredients:
L'escarola, els tomàquets l'api a talls.
les olives i l'ou dur talladet.
posem una mica de sal i un raig de vinagre de vi (no de Mòdena)per d'amunt l'amanida
Els bolets nets els saltem a la paella amb el gra d'all picat,un bon raig oli i sal.
Tot seguit s'aboca els bolets amb el seu oli per sobre l'amanida.
Adornarem amb el pernil tallat, el fuet i el bull.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2366 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.