Arròs amb bolets

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 tasses d'arros
  • 250 g. de bolets deshidrats
  • 1 ceba gran
  • 4 grans d'all

2 racions

Utensilis

Paella
Estris de cuina

Elaboració

Es possen els bolets en aigua per hidratar-los durant 20 minuts. Reservar l'aigua
En un paella amb oli s'hi possa a fregir l'all i la ceba, quan el sofregit està fet s'afegeix l'arròs i es rossa una mica
Colar l'aigua dels bolets, escalfar-la i afegir-la a l'arròs (doble d'aigua que d'arròs)
Es fica sal i pebre
Coure 20 minuts l'arròs
Servir en plats

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4174 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: