Arròs amb bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 tasses d'arros
- 250 g. de bolets deshidrats
- 1 ceba gran
- 4 grans d'all
2 racions
Utensilis
Paella
Estris de cuina
Elaboració
Es possen els bolets en aigua per hidratar-los durant 20 minuts. Reservar l'aigua
En un paella amb oli s'hi possa a fregir l'all i la ceba, quan el sofregit està fet s'afegeix l'arròs i es rossa una mica
Colar l'aigua dels bolets, escalfar-la i afegir-la a l'arròs (doble d'aigua que d'arròs)
Es fica sal i pebre
Coure 20 minuts l'arròs
Servir en plats
40min
Etiquetes: La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4174 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.