Ronyons de xai al ví blanc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un atuell, posem els ronyons ben nets, i salpebrats. Els cobrim amb el ví blanc, i els deixem tota una nit en maceració.
En el moment de fer-los, els escorrem, els fregim en una paella amb oli d'oliva.
A part, en una cassola de terrissa, fregim : la ceba, els alls i el llorer. Seguidament, afegim el tomàquet fregit, i un raig de ví blanc i el conyac. Ho corregim de sal, i després afegim els ronyons, i deixem que es cogui tot plegat a foc lent.
Quan veiem que estan cuits al nostre gust, ja els podrem servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se