Bacallà confitat amb favetes i pernil
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800grs.de morro de bacallà
- 4 alls
- 30 dl de suc de carn
- 1 escalunya
- 4talls de pernil de gla
- 200grs .de favetes
- 10grs.de mantega
- 1 ceblli
- Oli i sal
Elaboració
Tallem els lloms de bacallà en trossos de 200grs . per persona i confitem a foc lent en oli d'alls.Sofregim léscalunya amb uns bocins de pernil i afegim el suc de carn.Reduim i lliguem amb
mantega,afegim segidament les favetes .Col-loquem el bacallà al centre del plat ,salsem amb les favetes .Hi afegim la resta de pernil i la pell del bacallà.37
1h 15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2542 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.