Llengues de porc estofades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella mitjana, posarem oli d'oliva i seguidament posarem : les cebetes, sal, sucre, vinagre de Mòdena, un raig de ví negre i mel. Ho deixarem coure a foc ben baix, fins que les cebetes, estiguin cuites.
A part, en una cassola de terrissa, fregirem amb oli d'oliva, : el llorer, els alls , les cebes, el tomàquet fregit, i les llengues salpebrades.
Quant tot plegat és mig cuit, afegim un bon raig de ví ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim un xic d'aigua, ho corregim de sal, i hi afegim les cebetes del platillo. Ho deixem coure tot plegat, fins que les llengues siguin ben toves, i ja ho podrem servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se