Pastis Tatin

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Agafem un motlle ample desemmotlla-ble, i cobrim el fons amb el caramel líquid.
Seguidament, agafem les pomes, les pelem, els hi traiem el cor, i les tallem en quatre trossos. Les anem posant dretes cobrint tot el motlle, ben juntes i apretades.
Seguidament, untem les pomes amb mantega i sucre, i ho tapem amb la pasta de full, tot arrugant-la per les voreres.
Ho posem a coure en el forn a 180º, uns 75 minuts, i ja ho podrem treure amb compte de no cremar-nos. Ho desemmotllem en una safata rodona, ho anem pentinant amb l'ajud d'una espàtula, seguidament, ho pintem amb la gelatina de poma calenta, i ja tenim el pastis tatin llest per servir a taula.

1h 30min

Notes

En el moment de coure el pastis, pot regalimar el sucre, per això és convenient posar a sota el pastis, un safata forrada amb paper d'alumini, per no embrutar el forn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se