Rissotto de bolets i esparrecs triguers

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

una paella fonda
cullera de fusta per remenar

Elaboració

Sofregir en una paella la ceba i l'all.
Abans de que s'acabi de dorar afegir els ceps i els esparrecs tallats i deixar que s'acabi de sofregir tot junt.
Afegir l'arròs i remenar fins que es torni transparent.
Agregar el brou i deixar fins que s'acabi de fer l'arròs.
Afegir la mantega i remenar-ho bé, tot seguit posar el formatge ratllat i tornar a remenar fins que quedi cremòs.

30min

Notes

Vigilar l'arròs, abans de ficar la mantega i el formatge, ha de ser caldós no sec, si cal ficar mes brou.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se