Pit de pollastre a la Villeroi

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França → En general, tot el païs
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, bullim : els pits de pollastre, el llorer, la ceba i l'àpi.
Quan és mig cuit, fem una beixamel, sumergim els pits de pollastre, i els posem en una safata, i els posem a congelar, unes 24 hores.
En el moment de fer-los, els pasem per : farina, els ous batuts, i el pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Després, els posem damunt un paper de cuina, i seguidament, ja els podrem servir, acompanyats de patates fregides.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se