Pit de pollastre a la Villeroi
Categoria:
Tipus de plat: Milanesa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un pit de pollastre per comensal
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Beixamel
- Tres ous batuts
- Pa ratllat
- Una ceba pelada, tallada per la meitat
- Una branca d'àpi
- Dues fulles de llorer
- Farina
Elaboració
En un cassó amb aigua i sal, bullim : els pits de pollastre, el llorer, la ceba i l'àpi.
Quan és mig cuit, fem una beixamel, sumergim els pits de pollastre, i els posem en una safata, i els posem a congelar, unes 24 hores.
En el moment de fer-los, els pasem per : farina, els ous batuts, i el pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Després, els posem damunt un paper de cuina, i seguidament, ja els podrem servir, acompanyats de patates fregides.
Comparteix aquesta recepta: