Soldadets de Pavia
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Setze tires de bacallà ( de la part de la cua), de 2cm. d'ample, i uns 10 cm. de llarg, aprox.
- Setze tires de pebrot vermell de pot
- Farina
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
- Un polsim de col-lorant ( safrà)
- El suc de dues llimones
- Un sobre de llevat en pols
- Julivert picolat
- Aigua
- Tres alls pelats i ratllats
- Sal
4 racions
Elaboració
Primer de tot, agafem el bacallà, el passem pel pebre vermell en pols, i el deixem macerar amb oli d'oliva i el suc de llimona.
A part, en un bol barregem : llevat, el col-lorant, un polsim de sal, un rovell d'ou, farina, julivert picolat, els alls ratllats, i un raig d'aigua. Ho batem tot ben batut amb les varetes, fins aconseguir una pasta fina i homogènea. Ho deixem reposar una hora.
En una paella amb oli d'oliva, fregirem el bacallà previament sucat en la pasta, i un cop fregit, l'embolicarem amb una tira de pebrot, abans de treure a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1031 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.