Patates farcides

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfar el forn a temperatura forta.
Mentrestant, tallar les patates per la meitat, buidar-les (ha de quedar un casc com de tres milmmetros).
Picar la polpa juntament amb el formatge ratllat, l'ou batut, la nata líquida, sal i pebre al gust.
Picar el formatge i el pernil ben fi, i barrejar amb l'anterior.
Posar en cada patata un trosset de mantega i omplir amb el que hem preparat i sobre de cada patata un tros de formatge que es desfaci bé. Posar al forn quinze minuts perquè s'escalfi tot bé.
En els últims cinc minuts, gratinar y servir tot seguit


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se