Pollastre farcit amb llemàntol i crema de ceps

Categoria:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Primer de tot bullirem els dos llemàntols amb una cassola amb aigua i un pols de sal
Un cop bullit els posem a escorrer i deixem que es refredin
Un cop freds els obrim per la meitat al llarg amb un Ganivet i en traiem tota la carn
Les pinces les trenquem i tambè en traiem la carn
Agafem les cuixes desossades i les farcim amb la carn de llemàntol
Un cop fet això les lliguem amb una xarxa feta amb fil de cuina
Ara posem una cassola al foc amb un raig de oli de oliva a escalfer
Salpebrem les cuixes i les posem a la cassola a rossejar una mica a foc viu
Ara posem un cassò al foc amb crema de llet,el fumet de peix,un pols de sal,un pols de pebre,la farina i els ceps tallats a trossos
Anirem remenant aquesta mescla fins qie veiem que els ceps son cuits i la mescla comença a espesseir
Un cop fet això triturarem aquesta mescla amb el túrmix
Ara la afegim a la cassola de les cuixes de pollastre i fem coure tot plegat anant sacssejant la cassola de tant en tant
Quant veiem el pollastre cuita parem el foc i estarà llest.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se