Pollastre Gratapallers Amb Cava
Categoria:
Carns
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 pollastre gratapallers
- 800 g de xampinyons
- 8 escalunyes
- 1 ampolla de cava brut
- 1 got de crema de llet
- 1 tassa de brou d'aviram
Farina, sal, pebre blanc Per acompanyar:
- 200 g de arròs bullit
- 200 g de siurenys
5 racions
Elaboració
Per començar, salpebreu el pollastre i enfarineu-lo.
Després rostiu-lo dins una cassola amb oli. Quan el pollastre estigui ros, retireu-lo i traieu l'excés de greix de la cassola. Llavors afegiu-hi les escalunyes i deixeu-les coure una estona sense que agafin massa color. Tot seguit afegiu-hi els xampinyons, que prèviament haureu netejat amb un drap humit, i deixeu-ho brasejar durant 2 minuts aproximadament. Després ja podeu incorporar-hi el pollastre procurant no punxar-lo i afegiu-hi el cava. Deixeu-ho reduir durant uns 10 minuts. Aleshores poseu el brou i la nata fresca a la cassola per acabar de coure el pollastre i deixeu-ho bullir durant 40 minuts. Mentrestant, poseu els siurenys, que prèviament també haureu netejat amb un drap humit, en una paella molt calenta i amb una mica d'oli i deixeu-los coure fins que estiguin ben rossos. Llavors afegiu-hi l'arròs bullit i saleu-lo. Deixeu-ho coure durant 2 minuts. Per muntar el plat, emmotlleu l'arròs amb els siurenys. Tot seguit afegiu-hi el pollastre i amaniu-lo amb la mateixa salsa de la cassola.
58min
Etiquetes: Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2142 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.