Ous alpins
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Quatre ous
- Quatre llesques de pa de motlle ( sense crosta )
- Quatre llenques de formatge per fondre
- Formatge ratllat
- Sal
- Paper sulfurat
4 racions
Elaboració
En una safata per anar al forn, posem : una llesca de pa, esclatem un ou damunt, espolsem amb un xic de sal, i damunt, posem una llenca de formatge de fondre.
Seguidament, espolsem amb formatge ratllat, i ho enfornem a 180º, fins que el formatge ratllat, és rossejat. Després, ho posem en el plat, i ja ho podem servir.
Nota- si l'ou quedes poc cuit, sempre el podem podem possar en el microones dos minuts, perque cogui una mica més.
La ració, és un ou per comensal ( dependent de la gana que tingueu )
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.