Salpicó de pop
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de popets 40/60 congelats
- Sis varetes de surimi ( delicies de mar )
- Un pebrot vermell, tallat a brunoise ben menuda
- Un pebrot verd, tallat igual
- Una ceba picolada ben menuda
- Dues fulles de llorer
- Una ceba tallada en dues meitats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un punt de mostassa
- Un toc de suc de llimona
- Un toc de vinagre blanc
- Oli d'oliva
- Aigua
4 racions
Elaboració
Primer de tot, bullim els popets, amb el llorer, i la ceba. Quan són cuits, els escorrem i deixem refredar. Un cop freds, els tallem a trocets, i els posem en un atuell.
A part, tallem les varetes de surimi, i les afegim amb els popets. Seguidament, afegim : les dues clases de pebrots, i la ceba.
A part, muntem una vinagreta amb : sal, pebre negre en pols, un punt de mostassa, un toc de vinagre, un raig de suc de llimona, i oli d'oliva. Ho muntem amb el batedor de varetes, i quan ja tenim la quantitat necessaria, ho barrejem amb la barreja de l'atuell, i ho posem en un bol ben bonic, per tal de servir a taula.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2674 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.