Salpicó de pop

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de popets 40/60 congelats
  • Sis varetes de surimi ( delicies de mar )
  • Un pebrot vermell, tallat a brunoise ben menuda
  • Un pebrot verd, tallat igual
  • Una ceba picolada ben menuda
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba tallada en dues meitats
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un punt de mostassa
  • Un toc de suc de llimona
  • Un toc de vinagre blanc
  • Oli d'oliva
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Primer de tot, bullim els popets, amb el llorer, i la ceba. Quan són cuits, els escorrem i deixem refredar. Un cop freds, els tallem a trocets, i els posem en un atuell.
A part, tallem les varetes de surimi, i les afegim amb els popets. Seguidament, afegim : les dues clases de pebrots, i la ceba.
A part, muntem una vinagreta amb : sal, pebre negre en pols, un punt de mostassa, un toc de vinagre, un raig de suc de llimona, i oli d'oliva. Ho muntem amb el batedor de varetes, i quan ja tenim la quantitat necessaria, ho barrejem amb la barreja de l'atuell, i ho posem en un bol ben bonic, per tal de servir a taula.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2674 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: