Truita a la paisana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella de mida gran.
Una tapadora, per donar-hi la volta a la truita.
Una safata rodona de porcellana blanca

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim les patates a foc lent. Quan són cuites, les reservem.
En una cassola amb oli d'oliva, fregim totes les verdures. Quan són cuites, afegim: els pèsols, el xoriç, el pernil, i les patates.
Quan tot el conjunt és cuit, ho aboquem en un bol, i ho ajuntem en els ous batuts,
En una paella gran amb oli d'oliva, posem tota la barreja, i fem una truita rodona, de mida gran. Deixem que vagi quallant tot plegat, i en el moment de girar-la, ens ajudem d'una tapadora amb nansa. Un cop girada, la tornem a posar a la paella, amb un rajolí d'oli, i deixem que s'acabi de coure, fins que quedi ben daurada.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se