Bacallà amb panses i pinyons

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella
Una safata

Elaboració

Es possa el bacallà amb l'oli molt calent i per la part blanca, la part de la pell ha de quedar a sobre
Passats 3-4 minuts es gira i es deixa 3-4 minuts més
Es retira i es possa en una safata
A la paella, amb l'oli que queda de fregir, es tiren les panses i el pinyons i es rossejen.
Es separa la paella del foc i s'afegeix una culleradeta de pebre vermell picant, es remena una mica
S'afegeix tota aquesta salsa al bacallà
Llest per servir

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se