Poti poti de mura
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: vegana
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Bacallà esqueixat·patates·ceba·tomàquet·pebrot vermell·olives·oli·sal
4 racions
Utensilis
Tires
Elaboració
Es posa a dessalar el esqueixat, durant unes quantes hores. es bullen les patates, amb pell.
quan són fredes, es pelen i es tallen a rodanxes.es talla la ceba pel llarg, el pebrot a tires
i el tomàquet a rodanxes. es posa, en una plata fonda, un sostre de patates, un de bacallà
esqueixat, ben escorregut,i un de ceba,pebrot i tomàquet i unes quantes olives pel damunt.es
posa una estona a la nevera. quan es treu, s'amaneix amb oli i sal i es serveix.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1376 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.