Gall del penedés farcit amb prunes i pinyons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1gall del penedés·1porro·1ceba petita·1pastanaga·1cabeçad'alls·2tomàquets·1fulla de llorer i un clau d'especia ·1grapat de pinyons·200g de prunes seques sense pinyol·1/4 de litre de brou
- D'aviram·2copes de cava brut·100cl de nata liquida·1cullerada de farina de blat de moro·sal i
- Pebre
2 racions
Utensilis
Elaboració
primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament;cuites ammb aigua i sal i ben escorregudes.en una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l'anec a talls i la botifarra
partida per la meitat. quan sig ui daurat, hi posm la sali pebre, les cebes, alls,i un bon got
de conyac.remenem be i afegim les mongetes.salpebrem al nostre gust ho tapem i fem coure fins
que sigui ben cuit tot
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2762 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.