Sipia (o congre) amb pésols

Ingredients

  • Sipia (o ventresca de congre, que la cua té massa espina)·pésols·ceba·llorer·vi blanc·pinyons
  • ·safra·alls·una galeta maria·oli·sal

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Es fa una picada al morter amb els pinyons, el safrà, els alls i la galeta maria fins que quedi una pasta fina. en una cassola (millor una de ferro),amb un raig d'oli i un pessic de sal,es fregeix lleugerament el peix i,després,s'hi posa la ceba.quan comenci a ser rossa,es
redueix el foc al minim i s'hi posen els pèsols,la picada, un bon pessic de sal i un raig de vi.es tapa i es deixa ofegar.es serveix acabat de coure.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1824 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: