Arròs brut / arrós de carn mallorqui
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns quants trossets de carns assortides (pollastre, conill, costella i llom de porc, guatlles,
- Caça, etc.)·ceba·tomàquet madur·arròs·clavell en pols·sal·oli·aigua
6 racions
Elaboració
es posa a bullir l'aigua, en suficienquedit per a què l'arròs quedi clar. EN una cassola de
terra, amb una mica d'oli i un pessic de sal. es fregeixen els trossets de carn, fins que siguin ben rossos. Després, s'hi afegeix la ceba picada i es deixa fer ben rossa, també. LLavors s'hi tira el tomàquet ratllart es deixa coure bé, fins que el sofregit siqui fosc.
Quan estigui, s'hi posa l'agua. Quan bulli fort,s'hi posa L'arròs'el clvell i la sal. Es deixa
coure durat vint minunts i s'aboca, acta seguit, en el recipient de servir-lo, per parar L'e
bullició i que Larròs no es covi.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1546 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.