Truita amb seques i botifarra negra esparracada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Canapès
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mongetes seques cuitesbotifarra negraous·oli·sal
5 racions
Elaboració
es baten els ous, amb un pessic de sal. Després, es treu la pell de la botifarra negra i es
posa a la paella amb un raig d'oli, junt amb les mongetes.Se li dóna uns volts,fins que les
seques comencin a tenir la pell fegida i la botifarra s'hagi desfet,peró suaument, per a què
les mongetes no.LLavors s'hi tiren els ous batuts i es remena. Quan calgui,es tomba.Es serveix
calenta.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1411 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.