Bacallá a la catalana
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: macrobiòtica
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800gr de bacallá·3grans d'all·1/4kgtomàquets frescs·50 gr de pinyons·1/2kg de patates·julivert
- Fresc·50gr de ametlles torrades·30gr de farina·oli d'oliva·sal·aigua
4 racions
Elaboració
Tallem el bacallá a trossos gruixuts,els enfarinem i els fregim amb una paella amb oli.Quan agafin color anem treient els tals de la paella i els reservem.En el mateix oli fregim el tomàquet,amb un morter piquem els alls,les ametlles,els pinyons i el juliver,ho aixafem tot
bé que quedi fet una pasta,seguidament ho tirem amb el tomaquet,hi incorporem una mica d'aigua
calenta i que es vagi couent uns17=20 minuts.Despres ho passem per un xinès i el suc que ens
quedi el posem amb una cassola.i afegim les patates tallades a rodanxes i que es vagin couent
amb el suc.AIXI QUE LES patates estiguin cuites hi afegim el bacallá a la cassola i amb 10 minuts ja estará a punt de servira taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3409 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.