Platillo de conill amb bolets, i cebetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, posem: les cebetes, un polsim de sal, i un polsim de sucre. Les deixem coure a foc ben baix, tot remenant-les. Quan són mig cuites, els hi afegim: un raig de vinagre de Mòdena i un raig de mel. Quan són toves, les traiem, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els bolets escorreguts, i un cop mig cuits, els reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el conill salpebrat, a foc mitjà.
Pasada una estona, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i un toc de tomàquet fregit. Seguidament, afegim un raig de conyac, i un raig de ví ranci. Quan a reduit, afegim aigua, fins a meitat de la cassola, i deixem que acabi de coure.
Quan veiem que el conill és gairebé cuit, afegim: els bolets, les cebetes, i una picada feta amb: pa fregit, julivert picolat, ametlles torrades, una cullerada de xocolata en pols, un all pelat, un polsim de sal i pebre, i un fetge de conill fregit. Ho passem per la batedora elèctrica, i ho afegim a la cassola amb el conill. Corregim de sal, i ho deixem coure, fins que tot plegat és cuit, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se