Cassoleta de calamarsons amb cargols i bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600 grams de calamarsons mitjans
- 600 grams de cargols tipus vinyals
- Un pot de barreja de bolets de 500 grams
- Aigua
- Oli d'oliva
- Dos cullerots de picada feta amb la batedora elèctrica
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una ceba picolada
- Tres alls aixafats
- Una fulla de llorer
- Un got de vi blanc
- Una branca de farigola
- Una branca de romaní
- Un bitxo petit
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una cassola metàl·lica fonda
Una espàtula de fusta
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, en una paella amb dos cullerots de picada, sofregim els calamarsons nets, i un cop mig cuits els reservem.
Seguidament, coem els cargols amb el sistema tradicional, i un cop cuits els colem i reservem.
Tot seguit, en una paella amb una cullerada de picada, sofregim els bolets salpebrats i els reservem.
A continuació en una cassola de terrissa gran amb un raig d'oli, sofregim la ceba picolada, una fulla de llorer, tres alls aixafats i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim un got de vi blanc i quatre cullerots del brou de coure els cargols passat pel colador fi.
A continuació, afegim els cargols, els calamarsons i els bolets i deixem que cogui tot plegat uns vint minuts. Tot seguit, corregim de sal, i ja tindrem la cassola llesta per servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina dels platillos
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1561 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.