Pernilets de pollastre estofats amb llagostins i bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit pernilets de pollastre(cuixetes)
- Setze llagostins de mida gran
- Un pot de barreja de bolets de 500 grams
- Brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un got de vi ranci
- Un got de conyac
- Una ceba picolada
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Dues fulles de llorer
- Pa fregit
- Julivert picolat
- Quatre alls pelats
- Ametlles torrades pelades
- Una cullerada de xocolata en pols
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una paella mitjana
Una batedora elèctrica
Un plat de fusta
Elaboració
Primerament, farem el brou com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els bolets escorreguts i salpebrats, fins que ja no tinguin aigua i els reservem.
Tot seguit, en una paella amb un rajolí d'oli, sofregim els llagostins, els flamegem i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els pernilets salpebrats fis que estiguin una mica rossos.
Tot seguit, afegim: la ceba picolada, tres alls aixafats, el llorer i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim el conyac i el vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el brou fins que cobreixi els pernilets i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que estiguin mig cuits.
En aquest moment, afegim els bolets, els llagostins, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més.
Tot seguit, fem una picada amb: pa fregit, julivert picolat, un all pelat, unes quantes ametlles torrades i una cullerada de xocolata en pols.
Quan ja tenim la picada feta, l'afegim a la cassola, donem unes sacsejades amb l'ajud de les nanses, deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina dels platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2600 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.