Bacallà a l'all cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim el bacallà, prèviament enfarinat. Un cop fregit, el reservem, damunt un paper de cuina.
A part, en una cassola de terrissa, fregim els alls amb oli d'oliva, fins que són gairebé torrats. Seguidament, afegim : el tomàquet fregit, una culleradeta de pebre vermell, i un raig de vi blanc. Tot seguit, posem el fumet necessari, per la quantitat que vulguem fer d'all cremat, ho corregim de sal, i quan arrenca a bullir, afegim les patates, a foc mitjà.
Quan les patates estan mig cuites, posem els lloms de bacallà, i deixem que acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i tot seguit ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se