Pollastre al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem el pollastre, el buidem, i tallem el coll ben arran.
Tot seguit, el posem de cap per vall, i a dintre hi posem: dos quarts de llimona, dues fulles de llorer, tres alls aixafats, un pessic de sal, un pessic de pebre, un polsim d'herbes provençals, i un raig de vi blanc. Seguidament, el posem ben pla a la safata per anar al forn, i hi posem: la resta de la llimona, els alls, el llorer, i tot seguit l'espolsem amb: sal, pebre negre, i herbes provençals.
A continuació, ho reguem amb: oli d'oliva, vi blanc, i conyac.
A part, hi afegim dos cullerots de brou de pollastre, i ja hom podrem enfornar.
Ho posem tot plegat en el forn a 180º, fins que és cuit i ben daurat.
Com a guarnició, podem posar una patata al forn en papillota com explico a la meva recepta.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se